A Cappella

Sony Soundbar / Naujiena!

#NAUJIENA
Mus pasiekė SONY Soundbar asortimente nematytos, pribloškiančios Premium garso kokybės garso sistemos!
Šiandien pristatome namų kino teatro sistemą HT-A9 su revoliucine „360 Spatial Sound Mapping“ technologija, sukuriančia iki dvylikos fantominių garsiakalbių vos iš keturių tikrųjų garsiakalbių. Ir tai suteikia neįtikėtinų privalumų:
☑ Iš visų optimizuoto garso lauko pusių apsupti keliais fantominiais garsiakalbiais neįtikėtinai intensyviai girdėsite kiekvieną sparno mostelėjimą ar vėjo pūstelėjimą.
☑ Itin plati klausymo zona užpildo visas jūsų gyvenamosios erdvės dalis, todėl šeima ir draugai girdi garsą vienodai. Klausymo zona neapsiriboja televizoriaus priekiu, bet apima daug platesnę erdvę.
☑ Nereikia pertvarkyti baldų ar nustatyti tikslios garsiakalbių vietos. HT-A9 naudoja du mikrofonus kiekviename garsiakalbyje, kad būtų galima nevienareikšmiškai išmatuoti santykinį aukštį ir padėtį, leidžiant sistemai sugeneruoti dvylika fantominių garsiakalbių ir sukurti visą kambarį apimantį įtraukiantį erdvinį garsą.
☑ Mėgaukitės muzika taip, kaip iš tikrųjų norėjo atlikėjai, naudodamiesi aukštos raiškos garsu, kuris užtikrins krištolinį aiškumą. Naudojant HT-A9 namų kino teatro sistemą jūsų muzika tampa tokia reali, kaip niekada anksčiau.
Daugiau informacijos salone arba telefonu +370 699 38151